Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Imperium SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Scopul
Scopul colectarii datelor este acela de a asigura finalizarea achizitionarii unor servicii si produse online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

 

Obligatia de a furniza datele
Furnizarea datelor este obligatorie, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de S.C. IMPERIUM S.R.L. prin intermediul site-ului detinut. Refuzul dvs. determina imposibilitatea S.C. IMPERIUM S.R.L. de a va oferi serviciile solicitate.

 

Destinatia datelor
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – S.C. IMPERIUM S.R.L. - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie, agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse, firmei care proceseaza platile prin card, firmei care detine serverul pentru e-mail marketing.
In cazul platilor efectuate prin card bancar, datele dumneavoastra sunt prelucrate de catre Payu, furnizorul serviciului de plati online.
In cazul in care va inscrieti la newsletter, sunteti de acord cu tranferul adresei dumneavoastra de e-mail catre Statele Unite ale Americii, unde este localizat serverul de pe care trimitem e-mailuri.

 

Drepturile dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa office [@] beprecious.ro sau telefonic la 0765 481 560.

Utilizatorii care si-au dat acordul pentru a primi informari comerciale prin e-mail de la noi pot opta oricand pentru incetarea trimiterii acestora. S.C. IMPERIUM S.R.L. nu incurajeaza spam-ul, adresele dumneavoastra de e-mail fiind folosite exclusiv pentru comunicarile comerciale proprii. Adresele dumneavoastra de e-mail nu sunt facute publice sau vandute unor terti.

 


Informatii generale colectate
In momentul inregistrarii pe site-ul Be Precious , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse, vizitarea anumitor pagini din site, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Imperium SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, Imperium SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor si alte informatii prin care va pot identifica.

 


Conturile dvs. pe site
In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele,adresa de livrare (poate fi adresa de la serviciu sau cea din buletin), adresa de email si numarul de telefon. Crearea contului dvs. pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal.
Intrebari sau contact pe site : in momentul trimiterii unei intrebari prin formularul de contact de pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele. Acestea nu se vor afisa pe site.

 


Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Be Precious in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs. cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre IMPERIUM SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 


Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
IMPERIUM SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

IMPERIUM SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.- de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda Dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei IMPERIUM SRL sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de IMPERIUM SRL , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care IMPERIUM SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care IMPERIUM SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

 


Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul Imperium SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Accesul la baza de date este realizat de personal care este informat si respecta prevederile legale in domeniu.

 


Feedback
Imperium SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 


Modificari ale politicii de confidentialitate In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.


Imperium SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29009.

Ambalare gratuita

Produsele sunt impachetate in hartie de lux cu panglici parfumate, in cutii si pungute pentru cadou.

Transport gratuit

Aveti transport gratuit pentru fiecare produs care respecta minimul de comanda (50 lei).

Certificat de garantie

Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie.