Din respect pentru partenerii de business și angajați

Cadourile corporate dau un plus de valoare relatiilor cu partenerii de business si le intaresc pe cele din cadrul unei companii. Valorile unui business de succes trebuie evidentiate cu fiecare ocazie, iar prin daruirea unui cadou corporate elegant, atent selectionat, veti transmite mesajul dorit.

Bijuteriile din argint Be Precious sunt o dovada de apreciere, devotament si atentie in relatia cu partenerii si angajatii dumneavoastra. Detaliile de care ne ocupam fac dintr-un cadou corporate o experienta memorabila, menita sa adauge valoare imaginii afacerii dumneavoastra.

Cadourile alese de la Be Precious vor satisface exigentele cunoscatorilor. Am ales sa colaboram cu producatori de prestigiu in domeniul productiei de bijuterii cu pietre pretioase tocmai pentru a putea garanta calitatea ireprosabila.


Bijuteriile din argint 925 cu pietre pretioase Be Precious sunt importate pe baza de comanda direct de la producator, sau livrate din stocul propriu, avand astfel potentialul de a onora comenzi de orice dimensiune.

Va oferim:

  • - bijuterii de cea mai buna calitate, din argint 925 placat cu rodiu, cu pietre naturale, insotite de certificate de garantie;
  • - consultanta in alegerea modelului potrivit si personalizarea cu mesajul sau logo-ul dumneavoastra;
  • - ambalaje de lux pentru cadouri. La cerere si in functie de cantitate, ambalajele pot fi personalizate.

Bijuteriile sunt ideale drept cadouri de Craciun, cadouri de Paste, cadouri pentru 1 - 8 Martie, cadouri pentru aniversarea firmei sau lansari de produse.

Daruind un cadou corporate luxos de la Be Precious veti castiga admiratia si veti adanci respectul colaboratorilor fata de firma pe care o reprezentati.

Echipa Be Precious este la dispozitia dumneavoastra prin: e-mail, telefonic la 0765.481.560 sau prin formularul de contact!

Ambalare gratuita

Produsele sunt impachetate in hartie de lux cu panglici parfumate, in cutii si pungute pentru cadou.

Transport gratuit

Aveti transport gratuit pentru fiecare produs care respecta minimul de comanda (50 lei).

Certificat de garantie

Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie.