Be Precious, dedicat frumusetii! este marca inregistrata de bijuterii operata de catre SC IMPERIUM SRL Iasi.

Ne-am deschis portile in 2005, fiind astfel un magazin pionier in mediul online din Romania. Orientat exclusiv spre autentic, brandul Be Precious s-a axat pe obiecte de nisa deosebite, unice si aduse in premiera in Romania. Pasiunea pentru arta, estetica si la joie de vivre ne determina sa impartasim cu voi magia unor momente traite cu intensitate.

Be Precious este un brand pentru oamenii autentici, insetati de frumos, boemi, cu spirit liber si viziune.  Pentru voi am cules doar obiecte rafinate din diverse colturi ale lumii, de la firme consacrate in productia de bijuterii, parfumuri, cristaluri, argintarie.

Be Precious poate fi considerat un brand de galerie intrucat fiecare piesa cumuleaza valoarea intrinsenca cu valoarea artistica si cu cea istorica.

Bijuteriile Be Precious sunt lucrate in metale pretioase si sunt decorate cu pietre veritabile, perle de cultura, cristale naturale sau pietre reconstruite. Plecand de la materialele folosite pentru confectionarea lor pana la atentia acordata detaliilor si finisajului, intregul proces este specific pentru crearea unei bijuterii la cele mai inalte standarde.

Bijuteriile Be Precious sunt adevarate dovezi de dragoste care dainuie peste generatii. In timp, bijuteriile Be Precious capata un plus de valoare prin faptul ca marcheaza evenimente de suflet si trezesc amintiri fericite.

In 2008 am adus in Romania firma de cosmetice minerale 100% pure Bella Pierre.

In 2009 am facut primul parteneriat cu parfumeria regilor Frantei, Galimard.

In iulie 2015 am adaugat in universul nostru feminin obiecte de decor din cristal de lux si obiecte argintate.

 

Ambalare gratuita

Produsele sunt impachetate in hartie de lux cu panglici parfumate, in cutii si pungute pentru cadou.

Transport gratuit

Aveti transport gratuit pentru fiecare produs care respecta minimul de comanda (50 lei).

Certificat de garantie

Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie.