Aveti la dispozitie 3 metode de plata:

1. Prin card bancar
In acest caz veti fi redirectionat catre pagina securizata a Payu - procesator de carduri care foloseste sistemul "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Payu garanteaza procesarea cu succes a oricarui tip de card, indiferent daca este emis in strainatate sau Romania.

Cardurile acceptate sunt:

  • Visa
  • MasterCard
  • Visa Electron
  • Maestro Mastercard

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

BePrecious nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

2. Ordin de plata bancar/ mandat postal
In acest caz va trebui sa va notati datele comenzii : numar factura proforma, suma de plata, detaliile firmei noastre: nume, cont, CUI, adresa si sa mergeti cu ele la banca sau la posta si sa efectuati plata. Numele persoanei care expediaza banii trebuie sa fie acelasi cu numele persoanei care a efectuat comanda. Plata trebuie efectuata in maxim 24 de ore, in zile lucratore. In caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda. Datele pentru efectuarea platii le veti primi si pe adresa de mail.

3. La livrare, numerar
Aceasta metoda poate fi utilizata doar pentru livrarile prin curier. Se accepta plata la livrare pentru comenzile trimise cu posta daca adresa de livrare este in afara retelei de distributie firmei de curierat.

Ambalare gratuita

Produsele sunt impachetate in hartie de lux cu panglici parfumate, in cutii si pungute pentru cadou.

Transport gratuit

Aveti transport gratuit pentru fiecare produs care respecta minimul de comanda (50 lei).

Certificat de garantie

Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie.