Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru a returna un produs fara invocarea unui motiv trebuie sa ne contactati pe adresa de e-mail vanzari (at) b e p r e c i o u s (punct) ro si sa ne comunicati urmatoarele detalii: Numele dumnevoastra, numarul si data facturii, produsul pe care doriti sa il returnati.

Este important sa ne contactati inainte de expediere pentru a nu prinde o perioada in care personalul nu poate prelua coletul. Cele 14 zile se calculeaza incepand din ziua in care ati primit comanda, adica dvs. sau o parte terta indicata de dvs. a intrat in posesia fizica a acesteia. In aceasta situatie plata transportului de retur cade in sarcina clientului. Returul se face de preferinta folosind aceeasi metoda ca la expediere (curier rapid/ posta doar in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) si costa aproximativ 16 Lei inclusiv TVA.

Coletele nu se trimit cu ramburs.

Produsul returnat trebuie sa prezinte toate documentele cu care a fost primit, preferabil ambalajul original (cutia de bijuterii sau cutia de carton cu logo-ul firmei de cosmetice, daca este cazul) si nu trebuie sa prezinte urme de purtare/uzura.

Nu vor fi acceptate produsele cosmetice desigilate, din motive de igiena. Nu se vor accepta bijuteriile cu pietre cazute, exceptand cazul in care este dovedit ca au cazut din cauza unui defect de material sau de fabricatie.

Clientul va primi doar contravaloarea bunului returnat in aceeasi stare in care a fost primit, in termen de cel mult 14 de zile de la receptie. Nicio alta suma nu poate fi imputata vanzatorului.

In cazul in care doriti sa returnati un produs dintr-un motiv (ex. doriti sa modificati marimea, culoarea) va trebui sa ne anuntati inainte de expediere pentru a va confirma disponibilitatea in stoc a produsului solicitat la schimb. In acest caz se aplica aceleasi reguli de mai sus.

Ambalare gratuita

Produsele sunt impachetate in hartie de lux cu panglici parfumate, in cutii si pungute pentru cadou.

Transport gratuit

Aveti transport gratuit pentru fiecare produs care respecta minimul de comanda (50 lei).

Certificat de garantie

Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie.